PRODUK

Produk TDC

Keajaiban dan Khasiat Produk TDC

Produk berkualiti dari TDC Holding SDN BHD untuk anda.

Safe&Joy

Safe & Joy COVID-19 Limited Edition merupakan satu produk yang mengandungi Kolostrum dan Susu New Zealand yang terbukti sebagai Negara Pengeluar Susu Kualiti Terbaik dunia.
Kolostrum, berdasarkan kajian puluhan tahun, malah ratusan tahun lagi telah mengatakan ianya membantu dalam peningkatan Immunisasi Badan, manakala Susu terbukti sebagai salah satu makanan utama dalam Piramid Makanan yang memberikan mineral penting seharian kepada manusia.
Kekuatan Immunisasi Badan menjadi salah satu faktor penting dalam melindungi kita daripada sebarang jangkitan Kuman, Bakteria dan Virus, seperti Virus Corona (COVID-19).

C2Joy

C2Joy diproses dengan susu Kolostrum lembu (Bovine Colostrum) seawal 6 jam untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan Immunoglobulin yang maksimum. Kolostrum sangat penting bagi manusia dalam pembinaan dan meningkatkan keberkesanan Sistem antibody dan memberikan factor pertumbuhan yang optimum kepada manusia khususnya bayi.

Sanicare SD17

Kaedah pembersih tangan secara konvensional  dibuat  dengan   menggunakan  alkohol yang kebiasaannya terdiri daripada isopropil atau ethanol.  Ia hanya  berfungsi  melawan mikroorganisma tetapi bukan spora bakteria. Oleh sebab itu, kami di TDC hadir dengan pembersih tangan formula yang diperbuat daripada bahan aktif  yang  kuat  dan  mampu membasmi  kuman  berbahaya  secara  menyeluruh  termasuk  virus  korona. Gabungan antara bahan aktif iaitu, ethanol, PHMB dan  DDAC berfungsi  secara sinergi dalam memberikan perlindungan berpanjangan daripada kuman.

©2019 TDC. ALL RIGHT RESERVED.